KN Cara smeđa

Stolica Cara. Na fotografiji se nalazi Cara stolica koja je namijenjena za vanjsku upotrebu. Na sve Cara stolice imamo akciju -45% popusta.

Uživajte u udobnosti i stilu na otvorenom s našom Cara stolicom smeđe boje. Ova elegantna stolica kombinira izdržljivu metalnu konstrukciju u antracit boji s kvalitetnim sintetičkim konopcem u smeđoj boji, pružajući savršen spoj izdržljivosti i estetike. Namijenjena je korištenju na otvorenom, savršena je za terase, vrtove ili balkone.

Udobnost je osigurana s vodootpornim jastukom debljine 5 cm, pružajući dodatnu podršku i relaksaciju tijekom vaših opuštajućih trenutaka na otvorenom. S dimenzijama širine 58 cm, dužine 63 cm i visine 80 cm, ova stolica savršeno se uklapa u vaš vanjski prostor. Visina sjedala od tla iznosi 48 cm, pružajući optimalnu udobnost pri sjedenju.

Laganog je dizajna s težinom od samo 3.2 kg, što je čini jednostavnom za premještanje prema vašim potrebama. Osvježite svoj vanjski prostor i uživajte u elegantnom dizajnu i udobnosti s Cara stolicom.