Za vrijeme globalne pandemije naš Talijanski dobavljač Pedrali s.p.a. nije se uspavao te dizajnirao i izradio nekoliko modela novih artikala pod nazivom kolekcije „New Ideas 2020“

Kolekciju karakterizira čist dizajn i paletu pastelnih boja koje vam donose uvjerljive stvarnosti, sposobne prenijeti želju za ljepotom i snovima. Pojačava se pažnja na detaljima i materijalima, izražavajući upravo strast koji tvrtka svake godine odaje, koristeći suradnju s talijanskim i međunarodnim dizajnerima.

Ove godine Pedrali predstavlja dvije nove suradnje s njemačkim dizajnerom Sebastianom Herknerom i s talijansko-britanskim Robinom Rizzinijem.

Ovo umjetničko i dizajnersko partnerstvo materijalizira se u stvaranju čitave kolekcije inspirirane idejom elegancije i profinjenosti artikala naziva BLUME.

Stolica i ležaljki koje karakteriziraju mekani i zaobljeni oblici, čija karakteristična snaga proizlazi iz sofisticiranog aluminijskog profila sa siluetom u obliku cvijeta. Dragocjen i tanak okvir te meka i izdašna obloga od poliuretanske pjene skladno se kombiniraju što ovu kolekciju čini vrlo udobnom i karakterizira pažnja prema detaljima. Konstrukcijski element izrađen od čelika i postavljen ispod sjedala daje snagu i učvršćuje noge.

Kolekcija je kompletirana setom stolova koji uključuju isti profil u obliku cvijeta kao i sjedala. Napravljeni u različitim visinama i veličinama.