Ekipa iz InDizajna sa Mirjanom Mikulec prepoznali su kvalitetu našeg asortimana i napravili kratku reportažu „Blic Savjeti“ sa puno korisnih prijedloga o tome kako uklopiti stolice u svaki stil interijera.

Mi vam ukratko donosimo sve što bi vam moglo pomoći pri sljedećem odabiru stolica i stolova.

„Neovisno o tome kakav stil uređenja volite, stolice su uvijek odgovorne za unošenje karaktera u prostor i stil uređenja!“

Ako ste moderni tip koji voli suvremeni dizajn sa prirodnim tonovima bijele, sive i crne te ste u svom uređenju koristili prirodne materijale poput drveta i metala, vjerovatno će vam se svidjeti plastične stolice! Njihova glavna karakteristika je lakoća održavanja i funkcionalnost, ali nedajte se zavarati činjenicom da plastika kao kruti materijal neće zadovoljiti svoju ergonomsku funkciju. Sa najnovijim tehnikama izrade temeljenim na stručnim istraživanjima, plastične stolice su potpuno dorasle izazovu stilu i udobnosti!

Svakako treba naglasiti da u zadnje vrijeme na tržištu prevladava trend tapeciranih stolica što je potpuno razumljivo kada se u obzir uzme bezbroj mogućnosti i kombinacija koje one pružaju. Od sant materijala idealnog za obitelji sa djecom i kućnim ljubimcima jer se svaka mrlja može lako pobrisati mokrom krpom pa sve do pletenih tkanina i eko kože.

Ako ste pak ljubitelj klasike, bacite oko na naš veliki asortiman drvenih stolica ili tapeciranih stolica sa drvenim detaljima. Bez obzira dali vašim prostorom prevladavaju tople ili tamne boje, drvene stolice i stolovi dati će vašem prostoru toplinu i udobnost pravog doma!

Ne treba izostaviti niti vrtni namještaj! Biži nam se sve toplije i sunčanije vrijeme u kojem svi mi rado premještamo druženja iz svojih blagavaonica na ugostiteljske terase. Ako ste ugostitelj koji se priprema za sezonu, pogledajte široki asortiman stolica, stolova, ležaljki i kombinacija pod Eksterijerima.

“Kada se radi o stolicama, vrijede ista pravila za uređenje doma i ugostiteljskih objekata – prije svega kvaliteta i čvrstoća modela pa udobnost, funkcionalnost i vizualni dojam su najbitniji!“

Kratko Video “Blic Savjeta” pogledajte na našem YouTube kanalu.

Za sve savjete i upite, naš stručni tim prodavača je tu za vas.

Pratite nas na našem  Facebook i YouTube kanalu i vidimo se u našem salonu u Zagrebu.